CSGO betting sider

Har du lyst til at tjene nogle ekstra penge i måneden, så ville noget CSGO betting være en stor mulighed. Du kan faktisk ende med at vinde rigtig mange penge ved at oddse på CSGO, men det kræver dog lidt baggrundsviden i første omgang. I denne guide hos CSGO-betting.dk, vil vi komme nærmere ind på det at bette på CSGO ved forskellige bettingsider, og hvordan du lige kan finde de bedste CSGO betting sider på nettet.

1
5 / 5
TOTAL SCORE

100% velkomstbonus på op til 1.000 kr.

Bet nu! Bet nu!
REKLAME-INDHOLD / 18+, Regler & vilkår gælder
18+ | Regler & Vilkår gælder
2
4.9 / 5
TOTAL SCORE

500 kr. freebet i velkomstbonus

Bet nu! Bet nu!
REKLAME-INDHOLD / 18+, Regler & vilkår gælder
18+ | Regler & Vilkår gælder
3
4.4 / 5
TOTAL SCORE

100% velkomstbonus på op til 1.000 kr.

Bet nu! Bet nu!
REKLAME-INDHOLD / 18+, Regler & vilkår gælder
18+ | Regler & Vilkår gælder
4
4.6 / 5
TOTAL SCORE

100% velkomstbonus på op til 500 kr.

Bet nu! Bet nu!
REKLAME-INDHOLD / 18+, Regler & vilkår gælder
18+ | Regler & Vilkår gælder
5
3.9 / 5
TOTAL SCORE

100% velkomstbonus på op til 1.000 kr.

Bet nu! Bet nu!
REKLAME-INDHOLD / 18+, Regler & vilkår gælder
18+ | Regler & Vilkår gælder
Mand sidder og spiller CSGO på danske betting sider

CSGO bookmakere: Hvad tilbyder de?

Hvad er det egentlig lige en CSGO bettingside det er, og hvordan fungerer det hos bookmakerne? Du har måske allerede noget kendskab til at oddse på andre sportsgrene, hvor du satser penge på forskellige væddemål ved online danske betting sider. Men, vidste du, at du faktisk også kan bette på Esport og heriblandt CSGO?

I mange år har det været muligt at bette på sport. Før i tiden kunne du gå ned til din lokale kiosk og sammensætte en kupon med forskellige væddemål. Nu har internettet taget over, og det er blevet meget mere populært at bette online. I den senere tid er flere bettingsider også begyndt at have Esport hos dem. Her kan du fx bette på Esport, som League of Legends, Counter Strike, StarCraft2, DOTA2 og Call of Duty.

Hvilke CSGO turneringer kan der bettes på?

Der er nogle forskellige turneringer og kampe, der spilles i CSGO live, og de fleste af dem kan du faktisk også bette på ved de helt store CSGO bettingsider. Hos flere af dem vil du se turneringer, som:

  • Blast Pro Series
  • StarSeries i-League
  • United Masters League
  • ESL Pro League
  • ESL, ESL One
  • IEM
  • Majors

Generelt er de helt store events at finde hos de fleste CSGO betting sider, hvor du både kan følge med i en livescore og bette på nogle interessante væddemål.

Det du kan bette på hos CSGO betting sider

Når du sætter dig til rette, og gerne vil til at foretage et bet på CSGO, så vil du ofte se en række forskellige væddemål. Det er sådan set lidt forskelligt, hvad bookmakerne tilbyder. Det kommer også an på, hvilken turnering der spilles, omkring hvor meget du kan bette på.

Som regel kan du støde på disse forskellige typer væddemål:

Vinder kampen

Dette væddemål er lige til. Du kan bette på kampens vinder, hvor der vil være to hold at vælge mellem. Denne type væddemål er som regel dét væddemål, der findes hos alle CSGO betting sider.

Vinder af et kort

Hvis kampen skal spilles i mere end ét map, så vil det generelt være en BO3 eller BO5 kamp. Her kan der som regel dukke flere muligheder op at bette på. Du vil støde på væddemål, som “Vinder kort 1 2-vejs” og “Vinder kort 2 2-vejs”. I dette væddemål kan du bette på hvilket hold, som fx vinder map 1 (kort 1).

Kamp – Handicap

Et handicap odds er lidt mere indviklet, men det har faktisk nogle rigtig gode fordele. Hvis du better med et handicap, så kan du fx finde et bet, som hedder “Hold 1: -1.5”. Ved Hold 2 ville der så stå “+1.5”.

Dette betyder, at inden kampen går i gang, og du fx better på Hold 2, så har du oddset at Hold 2 starter med at have vundet 1.5 maps. Du giver altså Hold 2 et slags forspring. Her ville du kunne vinde på dit bet, selv hvis Hold 2 taber. Det kræver bare, at Hold 2 som minimum har vundet 1 map. 

Lad os tage et eksempel:

Hold 1 og Hold 2 skal mødes i en kamp, hvor der spilles bedst ud af 3 (BO3). Du oddser på et handicap på +1.5 til Hold 2. Udfaldet af kampene er således: Hold 1 har vundet to maps, og Hold 2 har vundet 1 map. Da du på forhånd har givet Hold 2 +1.5 maps, så ville stillingen dermed blive: 2 – 2.5 = Hold 1 har to maps, og Hold 2 har 2.5 maps. Du har derfor vundet på dette bet.

Hvis Hold 2 så ikke formåede at vinde på nogle maps, er dit bet dermed gået tabt. Oddser du omvendt, og giver Hold 1 minus 1.5 maps, så skalHold 1 vinde med en målscore på 2-0 for at du har vundet dette bet. Hold 2 må altså ikke vinde noget, for så har du tabt væddemålet, da stillingen her ville se sådan ud med et handicap, hvis Hold 2 havde vundet ét map: Hold 1 = 0.5 maps, Hold 2 = 1 map = 0.5 – 1.

Antal kort – Over/under

Dette væddemål har igen fokus på maps. Her kan du fx bette på, om der vil blive spillet over 2.5 maps eller under. Hvis du har en god fornemmelse af, at der fx kun spilles til en score på 2 – 0, så vælg væddemålet under 2.5 maps.

Korrekt resultat

Hvis du er vildt heldig, og virkelig føler den, jamen så prøv endelig at kaste dig ud i et korrekt resultat-væddemål. Her er oddset meget højere, end hvis du blot better på kampens vinder. Desuden, så er det skam også langt nemmere at ramme et korrekt resultat i en CSGO-kamp, frem for i fx en fodboldkamp, hvor resultatet nærmest kan blive hvad som helst.

I en CSGO-kamp er der ikke så meget at vælge mellem. Spilles der en BO3-kamp, så har du 4 valgmuligheder. Her kan du bette på om resultatet bliver 2 – 0, 2 – 1 osv.

Eksempel på CSGO betting sider
Her kan du se hvordan man oddser på CSGO.

Runde 1/Runde 16 – Vinder

I en CSGO-kamp er der halvleg efter runde 15. Her skifter holdene fra terrorister til anti-terrorister og omvendt. Runde 1 og runde 16 kaldes for “Pistol-round”. Hvert hold starter nemlig med meget få penge at gøre brug af, hvor der primært kun er råd til pistoler. Denne runde er vigtig at vinde, da holdet derefter vil have en stor økonomisk fordel de næste par runder.

Hos mange CSGO betting sites kan du få lov til at bette på, hvilket hold der vinder den 1. og 16. runde. Dette kan du som regel også få lov til under et live bet, så her er det super godt at have fulgt med i kampen i forvejen.

Forbered dig godt inden du laver et CSGO bet

Inden du bare kaster dig ud i at bette på CSGO jackpot, så er det en meget god idé at være forberedt til kampen. I en tidligere guide har vi beskrevet om nogle CSGO betting tips, som er værd at sætte sig ind i. Det kan nemlig være altafgørende i din bettingstil, hvis du ikke er forberedt nok, og hele tiden ender med at bette på de tabte udfald.

Her er nogle tips til at forberede dig inden en kamp:

  1. Research, research og research!
  2. Hvad starter holdet som? Terrorist eller anti-terrorist?
  3. Hvilke maps spilles der på?

Ja, masser af research skal der til. Jo mere du ved om et hold, kampene, statistikker, strategier osv., jo bedre er du stillet i forhold til dit bet. Gå ind og find ud af en masse om det eller de hold, der skal spille mod hinanden, og find ud af deres styrker og svagheder. Det er vigtigt at sætte sig ind i deres statistikker mod hinanden, hvordan de har klaret sig indtil videre i turneringen, hvilke maps de klarer sig bedst og værst på, og om de generelt spiller bedre som terrorister eller anti-terrorister.

Hvis du sørger for at lave et rigtig godt baggrundstjek, så er du super godt stillet. Jo, der kan ske hvad som helst i en CSGO-kamp, men som regel vil du have en kæmpe fordel, hvis du på forhånd ved en masse om holdene og deres styrker og svagheder.

Fordelene ved CSGO betting

Vi kan ikke sige det nok, men der er virkelig en masse fordele ved at oddse på CSGO. Har du generelt en stor interesse inden for Counter Strike, og har du måske spillet det i årevis, så er du faktisk allerede godt på vej. Din interesse kan sagtens være afgørende i din måde at oddse på CSGO, da det helt klart vil gøre dig langt mere dedikeret.

Selvom, du måske ikke interesserer dig besynderlig meget for CSGO og Esport generelt, så kan det være du har en lille kærlighed for betting. Derfor vil vi gerne give dig nogle fordele for, hvorfor vi mener, at CSGO betting er en rigtig god måde at tjene penge på.

Du vil som regel se nogle lidt højere odds på CSGO og Esport generelt, end hvis du better på andre sportsgrene. Det har noget at gøre med, at Esporten stadig er relativt nyt her i Danmark, når det drejer sig om betting. Bookmakerne har et større fokus på andre sportsgrene som fodbold, håndbold, basketball og ishockey. Hvis du holder et skarpt øje, så vil du se, at nogle gange er et odds virkelig højt sat, selvom at holdet måske har de bedste chancer for at vinde.

Derudover, er en fordel også, at du kan følge med live. Hvis du følger CSGO live, så vil du øge dine vinderchancer betydeligt. Her kan du følge med via livestreams og livescores, hvor du kan få et overblik over, hvordan det går i kampen. Undervejs vil de forskellige væddemål ændre sig, alt efter hvordan kampen udspiller sig. Her er det, at bookmakeren ikke er helt skarpe til at vide, at rigtig mange hold, faktisk laver et kæmpe comeback.

Når du better live på CSGO, så vil et hold ofte komme bagud. Når et hold er bagud, vil et odds som regel stige, da bookmakerne lige så stille ser dem som taberne af spillet. Men, i CSGO kan alt ske. Tror du alligevel at et hold, der er bagud kan formå at lave et kæmpe comeback, og vinde hele spillet, så smid en indsats. Inden kampen begynder vil et odds måske være for lavt at bette på i forhold til, hvad du kan vinde. Undervejs er der mange muligheder, så følg med live, og øg dine vinderchancer!

Sådan vælger du den bedste CSGO bettingside

Nu har vi talt en del om det at bette på CSGO, men der skal selvfølgelig også være et ordentligt sted, som du kan bette hos. Gider du ikke til at lave en masse research på nettet efter de bedste CSGO betting sider, så kan du hurtigt komme i gang allerede i dag her hos CSGO-betting.dk.

Du kan nemt lige se en oversigt over de CSGO betting sider, som vi anbefaler at tilmelde sig hos. Hvis du derimod gerne vil kigge lidt selv rundt først, så har vi her en lille guide til at hjælpe dig i gang:

1. Kig efter Spillemyndighedens mærke.

Hvis du vil være på den helt sikre side, så er det bedst for dig at gå efter danske CSGO betting sider. For at finde dem kan du lede efter et bestemt mærke på deres side. Dette er Spillemyndighedens mærke, der beviser, at bettingsiden er godkendt her i Danmark, og at sikkerheden er i top. Du skal passe lidt mere på ved de udenlandske CSGO sider, men der findes dog også mange af dem, der er populære og gode at spille hos.

2. Tjek om bettingsiden tilbyder Esport-spil.

Det vigtigste er jo, at bettingsiden tilbyder betting på Esport. Ellers kan du jo ikke bruge dem til at bette på CSGO. Som regel vil en bettingside også byde på CSGO bet, hvis de har Esport i deres sportsbog. Du kan nemt finde frem til dem ved hurtigt at tjekke en online bettingside ud, se efter “Esport” og så kigge om der er CSGO. Igen, kan vi også anbefale at tjekke vores liste ud. Vi har gjort arbejdet for dig, og fundet de bedste CSGO bookmakere.

3. Læs en masse troværdige anmeldelser.

Et sidste trin i din søgen, ville være at læse nogle anmeldelser. Inden du tilmelder dig til en bookmaker, så prøv at tjekke ud, hvad andre kunder synes om selve siden. Det kan være de har haft alt for mange problemer med udbetalinger, eller måske er siden bare helt i orden. Kig fx hos Trustpilot, eller søg rundt omkring på nettet. Du finder meget viden ved en hurtig google-søgning, om bettingsiden er troværdig nok, eller om du burde se efter andre.

CSGO er kommet for at blive

Vi mener helt klart, at CSGO betting er kommet for at blive. Det har været i en rivende udvikling de seneste par år, og ser kun ud til at fortsætte med at vokse. Der vil dukke mange flere muligheder op på nettet for at bette på CSGO, og mange flere bettingsider med tiden. Du kan allerede komme i gang i dag, hvis du har mod på det.

Se evt. vores oversigt over de bedste CSGO betting sider, så du hurtigt og sikkert kan begynde på dit eventyr fra i dag. Det kan sagtens føles som en stor mundfuld at begive sig ud i – især hvis du faktisk ikke har den helt store kendskab til CSGO eller det at oddse. Men bare rolig! Læs endelig vores mange guides igennem, og lær meget mere om CSGO og en masse betting tips her hos os.

Du skal nok få det lært. Det er vi sikker på! Det kræver bare at du sætter dig for at lære det ordentligt, og efter noget tid vil det helt sikkert føles naturligt for dig. Der kan være noget af et arbejde at forberede sig til at lave en indsats på et bet, men i sidste ende, vil du være langt bedre stillet med en god baggrundsviden. 

Selvfølgelig, er det også helt okay, hvis du bare vil hygge-bette. Det kan der sagtens være en hel fornøjelse ud af, og også mange der gør det. Husk bare på, at du aldrig skal satse for mere, end du har råd til at tabe. Det skal være sjovt at bette, og det skal være super spændende!

Lukket for kommentarer.