CSGO coinflip

Har du nogensinde slået plat eller krone mod en ven? Det er faktisk hvad CSGO coinflip er baseret på. Med CSGO coinflip kan du bette om skins om et symbol på en coin, og så handler det ellers om at have held i sprøjten. Det er faktisk et af de mest simple måder at vinde penge på med CSGO gambling spil, og der er virkelig ikke meget at lære her. Reglerne er ufatteligt simple, og det er super nemt at komme i gang. Her har vi en guide om, hvad CSGO coinflip lige er for noget, og hvilke CSGO coinflip sider, du bedst kan tilmelde dig hos.

Hvordan fungerer CSGO skin coinflip?

Spillet er meget nemt at lære. Før i tiden var CSGO coinflip faktisk det mest populære CSGO gambling spil, indtil Valve valgte at få lukket ned for mange sider, da det nu kun skulle være myndige folk, der måtte gamble.

To forskellige typer af flips

Nogle gambling sider bruger nogle alternative former for betaling såsom coins eller smaragder (emeralds). Andre sider benytter i stedet skins som betaling, der også er den mere populære metode. Det kommer an på, hvad du helst vil bette med. Vil du gerne prøve at udvide din samling af skins, og have endnu flere unikke af højere værdier, så skal du gamble med skins.

Når du better med dine CSGO skins, så er der ikke længere en 50/50 chance for at vinde. I stedet er dine vinderchancer, baseret på værdien af dine skins. Jo højere værdien den er, jo større er dine chancer for at vinde.

Hvad går CSGO coinflip ud på?

Spillet er simpelt. Det går ud på i alt sin enkelthed at vælge et symbol, og vinde på det. Du vælger et ud af to symboler, der vises på mønten, better din pulje, og så flipper mønten. Lander mønten med dit valgte symbol opad, så har du vundet.

Sådan starter du med coinflip CSGO

Det første du skal gøre er at overføre dine skins til den valgte CSGO coinflip side. Du skal ikke være bekymret for at hjemmeside potentielt stjæler dine oplysninger, da de benytter sig af dit Steam API-nummer, som kun giver hjemmesiden informationer om dine skins, værdien af dem og eventuelt dit ID-nummer fra Steam.

Her kan du se hvordan man kommer igang med coinflip i CSGO

Næste trin er at vælge, hvad du vil bette med, og accepterer et trade tilbud som hjemmesiden sender dig. Dette er dog kun aktuelt, hvis du konverterer dine skins indtil coins eller smaragder. Benytter du i stedet en direkte indsats med dine skins, så er det samme metode, hvor du dog i stedet skal trykke på en “join”-knap, og bliver ført direkte videre til indbetalings-skærmen.

Vælg hvad du vil bette på

Nu er du nået så langt, og det er tid til at finde ud af, hvad du ville bette på. Som vi har nævnt tidligere, så fungerer coinflip ligesom “plat eller krone”. Der er to symboler på mønten, og du skal vælge, hvilket symbol du better på.

De fleste CSGO coinflip sider giver dig valget om at vælge mellem de forskellige Counter Strike hold. Du kan altså vælge at bette på terrorist (T) eller anti-terrorist (CT). Nogle få sider giver dig dog også valget om nogle farver, men dem findes der ikke så mange af.

Vælg din indsats

Det sidste trin til at spille coinflip er at vælge din indsats. Du skal gøre op med dig selv om, hvor meget du er villig til at satse. Det er vigtigt at huske på, at du aldrig skal satse for mere, end du kan tåle at tabe.

CSGO coinflip er altså et virkeligt simpelt spil at komme i gang med. Du kan enten vinde småt ved at satse småt, eller vinde stort ved at satse stort. Omvendt kan du også tabe stort, da spillet udelukkende er et “win or loose”-spil.

Grunde til at coinflip CSGO blev et populært spil

Der er helt sikkert mange grunde til, hvorfor coinflip blev sådan et populært spil i tidernes morgen. Det er ikke længere særligt populært pga. de mange hjemmesider, der har været nødsaget til at lukke ned. Et af de helt store grunde til at coinflip blev sådan et hit, kan være pga. CSGO Empire, som var et af de mest populære CSGO gambling sider engang. Coinflip blev hurtigt et af de mest populære spil hos CSGO Empire, og siden da er der andre gambling sider, der har holdt spillet i live.

En anden grund til at spillet muligvis er blevet så populært, er nok også den der spænding, der hører med, når man sidder og spiller. Hvis du tager et CSGO coinflip spil, så bliver du matchet med en anden spiller, og kan se deres Steam navn, samt hvilke skins du kan vinde. Det ville være super interessant at se, og hvis du er ekstremt heldig, så kan du faktisk fordoble dit udvalg af skins på ingen tid.

Vær på vagt over for scammere

Desværre, er der rigtig mange scammere rundt omkring på nettet, og det er ekstremt vigtigt at kunne spotte dem. I værste fald kan du blive snydt, og miste alle dine skins og muligvis også dine penge.

Derfor er det også vigtigt at vide, hvordan du nemmest kan få øje på dem, og hvad du skal være opmærksom på. Scammers bliver desværre bedre og bedre med tiden til at snyde folk, men her er alligevel nogle faresignaler, som du kan bruge:

Tjek om der er en sikkerhedskode

Du skal være rigtig opmærksom, når du begynder at trade dine skins til en CSGO coinflip side, eller hvilken som helst anden gambling side. Dine skins kræver nemlig en minimumsværdi, før du i det hele taget kan spille med dem i coinflip, og så skal der også være en korrekt sikkerhedskode med i overførslen. Scammere som kun er ude på at hive penge ud af dig, vil nemlig komme med et trade tilbud uden en sikkerhedskode, og prøver at give dig muligheden for at spille med skins til en langt lavere værdi, end hvad der normalt kræves. Så pas virkelig på. Der skal være en korrekt sikkerhedskode med i et trade tilbud.

Nogle scammere formår dog også at lave en sikkerhedskode, der virker så ægte, at du faktisk tror på dem. Derfor er det yderst vigtigt at du laver et grundigt baggrundstjek af siden først. Se evt. vores liste over de bedste CSGO coinflip sider.

Lad være med at reagere på venneanmodninger

Når du er i gang med et coinflip spil, så kan du opleve, at der pludselig er en som anmoder dig på Steam, og begynder at skrive til dig. Her kan de fx skrive at de er moderatorer for selve gambling siden, og gerne vil give dig et link til hjemmesiden med et godt trade tilbud. Dette er ikke sandt!

Reelle CSGO gambling sider vil aldrig forsøge på hverken at anmode dig på Steam eller skrive til dig – nogensinde. De vil heller aldrig forsøge at trade nogle skins med dig med et løfte om, at du vil vinde eller få fordoblet dine skins.

Her kan du spille på CSGO coinflip sider

Det kan diskuteres om hvorvidt, det overhovedet er muligt for os danskere at spille på CSGO coinflip sider. I 2018 har Spillemyndigheden nemlig lukket totalt af for alle disse sider her i Danmark, og der må ikke komme nye på banen.

Dette skete til dels, fordi at mindreårige børn sad og gamblede med skins og penge – og det er ikke tilladt. Her i Danmark, og de fleste andre lande, der skal man være myndig for at spille pengespil. Derfor tog Spillemyndigheden en endelig beslutning omkring at lukke ned for disse gambling sider.

“Men, kan jeg så slet ikke spille på disse sider mere?”, spørger du måske om. Jo, det kan du godt. Det er dog ikke muligt at finde dem på dansk længere, og gør du det, så vil vi på det kraftigste anbefale dig, at du holder dig langt væk fra disse danske CSGO gambling sider. I stedet eksisterer der stadig en del fra udlandet, som danskerne også gerne må tilmelde sig hos. Dog har flere af siderne valgt at lukke ned for dansk tilmelding.

Dette er noget, vi er opmærksomme på, men vi vil alligevel prøve at finde nogle af de bedste CSGO coinflip sider til dig her. Vi holder et skarpt øje efter dem, som ikke er scam, så du kan få fornøjelsen af disse spil.

Hvad er vinderchancen i CSGO coinflip?

Selvom, man umiddelbart ville tro, at der ville være en 50/50 chance for at vinde, så er det dog ikke tilfældet. Alle spillere skal placere et bet, der er indenfor 10% af den totale værdi af indsatsen. Chancen for at vinde er faktisk baseret på, hvor stor en indsats du laver.

Eksempel:Hvis du foretager en indsats på coinflip på 1000 point, og en anden spiller joiner med 1100 point, så vil den anden spiller, have en større chance for at vinde, fordi hans bet er større. Alt dette, er noget som du kan se ude i menuen, hvor du kan joine et spil.

Det er altså forskelligt, hvad vinderchancen er i coinflip, men som regel vil det ikke afvige med særligt mange procenter. Ofte drejer det sig om en enkelt procent til forskel.

Tjen ekstra penge på andre CSGO gambling spil

Hvis du har prøvet CSGO coinflip, og det måske ikke lige var din kop te, så er der også andre spil tilgængelige. CSGO gambling sider har ofte flere spil at vælge mellem. Her kan du fx spille CSGO roulette, hvor du better på tre forskellige farver, og så vil et hjul kører rundt – lidt ligesom et klassisk roulettehjul.

Dog er spillet lidt anderledes med færre betting muligheder. Der er ingen tal, men du skal bette med dine skins på farverne rød, grøn og sort. Andre spil som kan nævnes, er også spil som CSGO jackpot og CSGO skin betting.

Hvis du helst vil spille her i Danmark, og vinde nogle penge på CSGO, så kan vi anbefale dig at kigge på noget helt almindeligt betting. Flere og flere bookmakere har taget Esporten til sig, og du kan derfor få muligheden for at bette løs på CSGO kampe med rigtige penge. Du kan lære mere om CSGO betting her hos os, hvor du også finder de bedste bettingsider.

Fremtiden for CSGO coinflip

CSGO coinflip er virkelig nemt at komme i gang med. Det har været populært i lang tid, fordi mange spillere, finder det interessant at kunne se, hvad de kan vinde fra modstanderne, men også det med at ens inventar hurtigt kan fordobles. I det lange løb kan du dog ikke vinde det helt store på coinflip. Risikoen er simpelthen for høj, og hvis du heller ikke har så meget værdi at spille for, så har du heller ikke de bedste chancer for at vinde.

Vi vil ikke anbefale dig at spille på CSGO gambling sider af den grund, at Spillemyndigheden forsøger at lukke ned for alle siderne, der dukker op i Danmark, og vi tror ikke, at de andre sider vil fortsætte langt ud i fremtiden. Men, det er skam et super spændende spil, og hvis du faktisk finder det interessant, og er nysgerrig på om, du kan være heldig nok til at vinde, så giv det endelig et skud. Husk dog at være skeptisk, når du tilmelder dig hos de forskellige CSGO coinflip sider, og tag dine forbehold fra potentielle scammere.

Vi vil i hvert fald forsøge at finde nogle af de bedste sider, som du kan tilmelde dig hos, og som er 100% sikre at spille ved.

Lukket for kommentarer.