CSGO Danmark

Vi er begyndt at tale mere og mere om CSGO her i Danmark. På trods af den stigende interesse for Esporten, så har CSGO faktisk eksisteret i årevis – også i Danmark. Det er nok et af de mest populære Esport-spil i vores land lige nu, selvom der også eksisterer mange andre forskellige spil. Her kan vi fx nævne spil som League of Legends og Dust2. CSGO formår dog alligevel at toppe mest, og det kan vi især takke de danske professionelle CSGO hold, og de tv-kanaler der er begyndt at streame store CSGO turneringer. Men hvad er det egentlig spillet går ud på, og er det muligt at deltage i CSGO turneringer på amatørplan her i Danmark? Det kommer vi nærmere ind på i denne artikel om CSGO Danmark.

Historien bag Counter Strike: Global Offensive

Counter Strike kan spores en del år tilbage, hvor der sad en ung canadisk studerende, som udviklede spillet. Minh Le, havde en mission om at gøre Counter Strike til en milliardindustri, og blive et af verdens mest populære spil. Men hvornår startede historien og oprindelsen bag det populære spil?

1999 – I 1999 udgav Minh Le en beta version af spillet Half Life. Spillet blev døbt Counter Strike, der helt i starten kun indeholdt 4 maps og 9 våben.

2000 Valve købte rettighederne til CS, og her blev platformen, Steam, introduceret. Nu var det muligt at spille Counter Strike på sin PC, men det kunne kun foregå via LAN. Dette var version 1.0.

2002 – Nu kom version 1.5 på banen, og her blev det meget populære map udviklet, som vi stadig kender i dag. Det var nemlig _dust2. Der blev også udviklet flere våben til at spille med.

2003 – Version 1.6 betragtes som et af de helt store gennembrud. Denne nye opdatering i 2003 kom med nye elementer, såsom snipers og crosshairs. I version 1.6 blev det også muligt at spille Counter Strike på Xbox.

2004 – Her kom der to nye opdateringer på banen: Condition Zero og Source. Disse to nye opdateringer blev dog ikke den helt store succes, da mange fans begyndte at opdele sig. Der blev enten spillet CS:Source eller CZ, hvor størstedelen helst ville spille version 1.6. Det var først da Global Offensive kom, at der skete noget helt enormt.

2012 – Så blev Counter Strike: Global Offensive udviklet. Valve tog en beslutning om at udvikle spillet på en anderledes måde, der skulle skabe et helt nyt mesterværk. CSGO blev lanceret, og i dag er der mere end 10 millioner spillere i måneden, der glædeligt spiller dette fantastiske spil. CSGO er også det spil, der spilles turneringer med, når du fx sidder og følger med i en kamp over tv’et eller via en anden streamingtjeneste.

Der hersker i hvert fald ingen tvivl om, at CSGO er kommet for at blive. Spillerne elsker det, og vi tror ikke, at CSGO går hen og bliver udskiftet inden for den nærmeste fremtid. Selv i Danmark har CSGO fået sit gennembrud. Mange danske spillere er vilde med det, og nogle spiller endda på et professionelt plan, og tjener nok penge til at kunne leve uden et helt almindeligt job.

Du kan endda bette på CSGO, og tjene penge den vej igennem også. Vi har lavet en stor guide om CSGO betting, hvor du kan lære alt om betting, og få nogle super gode CSGO betting tips med på vejen.

Sådan fungerer Esport-spillet: CSGO

CSGO er desværre ikke lige så nemt til. Det kræver først en del øvelse, før du kan mestre spillet. Heldigvis kommer spillet også med en masse lærerigt træning, hvor du fx kan øve dig i at bruge de forskellige våben på bedste vis.

CSGO kan kategoriseres som et FPS-spil (First Person Shooter). Spillet går ud på, at der er to hold mod hinanden – Anti-terrorister (CT) og terrorister (T). Hvert hold har nogle penge og et arsenal af våben, som de skal købe med pengene. Der kan også købes granater og værktøjer, som kan detonere bomben.

Kort sagt så går CSGO ud på at vinde et map ved at vinde 16 runder på konkurrenceplan. Spilles det derhjemme, så kan kampen godt ende uafgjort ved 15-15, og derefter er der ikke overtid. Der er to hold, hvor CT skal forsøge at skyde alle terroristerne og/eller detonere bomben, inden den sprænger. Terroristerne kan derimod vinde ved at bomben springer, eller hvis de formår at skyde alle anti-terroristerne først. Spillet er dog ikke så enkelt igen, for der skal virkelig kommunikeres undervejs med sine holdkammerater. Reflekserne skal være lynhurtige, og der skal lægges strategier for at vinde.

CSGO hold Danmark

CSGO er stormet frem her i Danmark, hvor flere er begyndt at få øjnene op for spillet. Det skyldes i den grad et af vores professionelle CSGO hold: Astralis. De har formået at tage Danmark med storm, efter at de har vundet ufatteligt mange turneringer og Majors, samt vundet millioner af kroner. Efter Astralis kom ind i en rigtig gode stime med at vinde, så begyndte DR så småt at vise nogle turneringer, og nogle større events blev da også holdt her i Danmark.

Dog har TV2 Zulu taget over, der er begyndt at blive vist rigtig mange CSGO turneringer, så os danskere nemt kan følge med i, hvad der sker. Astralis er dog ikke det eneste danske hold. Der er også Heoric og North, der klarer sig udmærket på det professionelle plan. Dog ligger Astralis fortsat som nr. 1 i hele verden, da de ligger på topniveauer over de andre danske hold.

Kom selv på et CSGO hold

Du behøver slet ikke at gå med frygten om , at du aldrig kommer på et CSGO hold, hvis du tænker på de helt store og professionelle hold. Du kan sagtens komme med på et dansk CSGO hold, hvis du er dedikeret nok! Rundt omkring i Danmark er der mange amatørhold, og nogle gange kan du også bare blive del af et hold ved at spille online.

Du kan være heldig, at der er nogle på dit team i en kamp, som synes, du er en rigtig god spiller, og som gerne vil have dig med på et hold. Andre steder i Danmark kan du også gå til noget Esport-træning, hvor du lærer at spille CSGO af nogle dygtige trænere. Vi er nemlig kommet så langt efterhånden, at hvis du skal til at gå på en efterskole, højskole eller tage en gymnasial uddannelse, så er der flere og flere steder i Danmark, der faktisk tilbyder Esport eller CSGO som et valgfag! Her får du også lov til at komme med til forskellige turneringer, og ellers bare nyde et fag, som måske er lige dig!

CSGO Danmark liga

Du skal slet ikke være bange for, at der ikke er nogle CSGO ligaer i Danmark. For dem er der en del af! Der afholdes flere forskellige CSGO turneringer rundt omkring, hvor der er mange hold og spillere, der kan vinde penge.

Vi har Den Blå CSGO Liga, som du faktisk også kan følge med i på livestream på Twitch.tv. Her er der flere hold, der mødes i en omgang CSGO kamp, hvor der er en pengepulje på højkant. Ligaerne har haft stor success, og på nuværende tidspunkt er CSGO ligaen på deres 10. sæson. Vi tror på, at de helt sikkert vil fortsætte i fremtiden, nu hvor CSGO virkelig er blevet så populært og stort i Danmark efterhånden.

CSGO Danmark er en holdsport

CSGO Danmark og betting

Vil du gerne gå en helt anden vej end blot at spille CSGO, så kan du også prøve at begive dig ud i noget betting. CSGO kan nydes på mange måder, og betting er et af de måder, der efterhånden er rimelig populært i Danmark – og hele verdenen. Det er helt klart en fordel, hvis du kender til Esporten, og hvis du ved noget om de forskellige CSGO hold og CSGO turneringer. Hvis ikke, så vil vi stærkt anbefale, at du først sætter dig ind i spillet og holdende.

Der er nemlig mange store turneringer der afholdes rimelig ofte, og hvis du fx nærstuderer et dansk CSGO hold, og lærer alle spillerne rigtig godt at kende, så er du godt stillet. Det er i hvert fald bedst at starte i det små, når det drejer sig om betting. Når du har godt styr på spillerne, turneringen og selve spillet generelt, så kan du begynde at smide penge efter væddemål. En god ting er også at lære de forskellige maps, der spilles i turneringerne. Her spilles der fx maps som Mirage og Overpass.

Holdet og de enkelte spillere har nemlig nogle forskellige svagheder og styrker, når det drejer sig om maps. Og det kommer også an på, om der spilles som anti-terrorist eller terrorist. Der er godt nok en del i det, men hvis du starter med at se en masse CSGO, eller hvis du generelt spiller det derhjemme, så tager det ikke lang tid at lære. Du vil hurtigt komme ind i tingene, og kan dermed nogenlunde sikkert placere din indsats på et væddemål.

Spil hos de bedste CSGO betting sider

Selvfølgelig kræver det en super god CSGO betting side for at få mest mulige valg, og mest muligt ud af sine penge. Der er nemlig rigtig mange CSGO betting sider på nettet, og ikke alle er lige gode at tilmelde sig hos. Det kan være svært at finde rundt i det, og også svært at finde en bookmaker, der faktisk tilbyder betting på Esport og CSGO.

Men bare rolig! Her hos os kan du nemt finde frem til de bedste sider. Vi har været på jagt efter at finde de absolut sikreste og bedste CSGO betting sider, der tilbyder en masse turneringer, du kan bette på – også de danske hold og turneringer!

CSGO betting er en sjov måde at tjene nogle penge på, og også super spændende at følge med i en CSGO kamp live, hvis der er smidt lidt penge efter det. Du kan faktisk lære mere om CSGO betting på vores side, hvor vi gennemgår nogle tips til at være så godt rustet som muligt.

Hvorfor CSGO er en sport

CSGO hører ind under “Esport”, der anses som en reel sport. Det undrer mange, da det jo egentlig er et computerspil, og ikke en traditionel sport som fx fodbold og håndbold. Men hvorfor anses CSGO og andre Esport-spil som en sport?

Det er der faktisk nogle meget gode grunde til:

Omkring årtusindskiftet begyndte der at ske noget med de elektroniske spil. Der blev enighed om, at visse spil skulle anses som en sport, i og med at de kører på et konkurrenceplan og der afholdes professionelle turneringer med præmier på højkant. I CSGO kan vi fx sammenligne spillet med fodbold. Der skal spilles to hold mod hinanden. Der er kun én vinder. Der skal lægges strategier for at vinde, der skal være en god holdånd, og der skal samarbejdes. Vinder man, så vinder man som regel nogle penge, eller kommer videre i en turnering om en kæmpe pulje.

Esporten opfylder altså kravene for værende en sport, på trods af at nogle ikke mener det. Skak og dart anses jo også som en sport, så hvorfor kan CSGO ikke også være det? Selvfølgelig er CSGO en sport, og vi tror, at det kommer til at blive endnu mere populært i fremtiden i takt med den stigende digitalisering og større turneringer der dukker op.

Dansk CSGO fremadrettet

Det er svært at forudsige fremtiden, men om CSGO i Danmark er kommet for at blive, er vi ikke i tvivl om! CSGO har været i Danmark i årevis, og mange har haft og har stadig glæde af spillet. Nu er CSGO blevet endnu mere populært, og flere nysgerrige sjæle er begyndt at udforske spillet. Det er især interessant at Esport kan vælges som et fag, da det ikke er set før i Danmark. Vi tror helt klart, at CSGO vil blive endnu større i Danmark med masser af muligheder for både betting og at komme på nogle forskellige hold.

Lukket for kommentarer.