CSGO jackpot

Det kan være noget af en udfordring at tjene penge på at spille CSGO, men der er også andre måder. CSGO jackpot er nemlig en af de måder. I mange år har der eksisteret nogle CSGO gambling sider, som flere spillere har benyttet til at skaffe skins af høj værdi, og dermed også kunne tjene penge. CSGO jackpot er et simpelt spil, hvor spillerne smider skins i en pulje, og så er der en vinder af hele puljen. Her har vi en guide til dig, hvor du kan lære meget mere om, hvad spillet egentlig går ud på, og hvor de bedste CSGO jackpot sider er.

Sådan fungerer CSGO jackpot

I CSGO jackpot er der mindst to spillere. I første omgang skal spillerne hive deres skins ud af deres CSGO konto og overføre dem til gambling siden. Deres skins skal nemlig benyttes som en indsats, der skal smides i en pulje.

Den samlede værdi af en spillers skins bliver beregnet på siden, og afhængigt af værdien, vil en spiller modtage nogle billetter. Disse billetter fungerer så som en indsats til puljen. Jo flere billetter en spiller har, jo større chancer er der for at vinde puljen.

Eksempel: Spiller 1 har 10 skins til en samlet værdi af 11.60$, og spiller 2 har 5 skins til en samlet værdi af 7.35$. Spiller 1 vil så modtage præcis 1160 billetter, hvor spiller 2 vil modtage 735 billetter. Disse billetter bliver smidt i puljen. Derefter bliver der tilfældigt trukket en billet, hvor ejeren af billetten har vundet puljen.

I dette eksempel er der de største chancer for, at spiller 1 vil vinde puljen. Spiller 1 har flere billetter smidt i, og øger dermed chancerne. Du kan altså øge dine chancer for at snuppe hele puljen, jo højere værdi dine skins har. Du har dog stadig en god chance for at vinde, selv hvis den anden spiller har bedre odds med sig, men hvis I står nogenlunde lige, så kan det sagtens lade sig gøre.

Benyt nogle forskellige jackpot CSGO strategier

Der er nogle CSGO spillere, som forsøger sig med nogle forskellige strategier til CSGO jackpot. Enhver strategi er selvfølgelig ikke uden risiko – hvilket gambling jo aldrig er. Dog kan en strategi godt øge dine chancer for at vinde, og her har vi en strategi, som andre har benyttet sig af:

Sniping: Dette er en metode, du kan prøve af, hvor du måske vil øge chancen for at vinde. Denne metode går ud på at vente med at joine et spil indtil de sidste 15-30 sekunder før puljen slutter. Det er ikke altid noget, der kan lade sig gøre, da visse sider kræver en manuel bekræftelse, og der kan være en forsinkelse.

Er du havnet på en side, hvor det godt kan lade sig gøre, kan du benytte strategien. Metoden er bedst egnet til dig, som har skins af en relativt høj værdi, der matcher jackpotpuljen nogenlunde. Ved at vente til de sidste sekunder med at smide din indsats, så kan de andre spillere nemlig ikke nå at reagere på det. Matcher din værdi nogenlunde puljens, jamen så har du nærmest låst de andre spillere fast, der måske har en lavere indsats i puljen end dig – og du har en større chance for at vinde.

Timing er derfor enormt vigtigt i denne metode, og ulempen ved det er jo, hvis du ikke er hurtig nok hver gang. En anden ulempe er også, hvis andre spillere benytter sig af metoden, og du ender med at være en af de første, der smider i puljen. Her kan de andre spillere nemlig hurtigt smide en højere indsats end dig.

Baiting: En anden strategi, som du både kan benytte dig af, men også være opmærksom på, er “baiting”. Nogle spillere prøver at baite (lokke) de gavmilde spillere frem, der har en god værdi af skins. Det foregår bl.a. ved, at der kan sidde to spillere og spille sammen. Spiller 1 smider en lav indsats i puljen som den første i nogle runder for at lokke andre spillere til. De andre spillere begynder at smide mere i puljen, og når der er gået noget tid, så kommer Spiller 2 og benytter sig af “Sniping”-metoden. Med denne strategi kan man altså lokke andre til at smide i puljen, uden at man selv har smidt alt for meget i, og nemt kan overgå de andre og have større chancer for at vinde. Som regel vil en spiller nemlig ikke være den første til at smide i puljen, så nogle benytter sig derfor af denne strategi.

Her kan du spille på de bedste CSGO jackpot sider

Vi vil lige hurtigt nævne, at det ikke længere er muligt at spille på CSGO jackpot sider i Danmark. Spillemyndigheden har simpelthen lukket ned for det i 2018, da rigtig mange børn ned på 10 år sad og gamblede med penge. Det er ikke noget, der skal ske i Danmark, og mange udenlandske gambling sider er også blevet lukket på baggrund af Valves opfordring.

Der er desværre en del ulemper ved at spille på disse sider, men det er skam stadig muligt – også for os danskere. Nogle CSGO gambling sider er stadig i live på nettet, men nogle af dem er også scam. Du skal derfor passe rigtig meget på, hvis du støder på en side på nettet, hvor du kan spille CSGO jackpot og andre gambling-spil.

Troværdige CSGO jackpot sider

Selvom det ikke er muligt at spille på de danske CSGO jackpot sider længere, så kan du stadig få muligheden fra andre lande. Det er blevet sværere at finde siderne, som gerne vil tage imod danske spillere, da mange af dem har blokeret for danske tilmeldinger.

Vi holder dog øje efter de bedste CSGO jackpot sider, som vi vil smide op her på vores side. Det er svært at finde dem, men vi gør vores bedste, hvis du rigtig gerne vil prøve at gamble med dine skins. Vi kan kun anbefale, at du vælger en gambling-side fra vores liste, da de er troværdige at spille hos. Har du dog fundet nogle et andet sted, så sørg for at læse mange anmeldelser om siden først, så du ikke ender på en side, der er scam.

Vind skins og penge på andre CSGO gambling spil

CSGO jackpot er blot ét af flere forskellige CSGO gambling spil. Havner du på en side, så kan du også prøve spil som coinflip, skin betting og roulette. Der er nemlig flere måder at tjene penge på med CSGO skins, og har du heldet med dig, kan du tjene en rigtig god del.

Det er dog bare sådan, at ligesom i et online casino, så er gambling af skins ikke uden en risiko. Sådanne spil er udelukkende baseret på held, og hvis du gerne vil tjene nogle mere “sikre” penge, så kan vi anbefale at lære noget CSGO betting i stedet for.

Øg dine vinderchancer med CSGO betting

Hvis du better på CSGO kampe, så har du en betydeligt større chance for at ende med profit, end hvis du gambler med skins. Et CSGO jackpot-spil kan være hyggeligt og spændende, og måske er det også lige noget for dig, men vil du hellere tjene rigtige kontanter, både skattefrit og med bedre vinderchancer, så ville betting være et bedre valg for dig. 

Esporten er nemlig for alvor kommet til Danmark for at blive, og rigtig mange bettingsider har tilføjet Esporten i deres sportsbook. Det er muligt at oddse på flere forskellige Esportspil, som Counter Strike, League of Legends, StarCraft2 og DOTA2. CSGO er nok det mest populære Esportspil at bette på her i Danmark, da rigtig mange bettingsider dækker flere forskellige kampe og turneringer. 

Så har du mod og lyst til at bette på CSGO, så kræver det selvfølgelig også den rette bookmaker til formålet. Det kan vi hjælpe dig med her hos os. For det første, så prøver vi at finde nogle troværdige CSGO jackpot sider, såfremt du gerne vil prøve det spil, men vi sørger også for at smide de bedste CSGO betting sider op. Dem kan du trygt tilmelde dig hos, da vi har tjekket i forvejen, om bettingsiden er scam, og hvilke odds og spil de tilbyder. Du kan læse meget mere om at bette på CSGO kampe her hos os, hvor vi også giver dig nogle betting tips og en masse CSGO highlights.

Fremtiden for CSGO jackpot sider

For nogle år tilbage var det virkelig populært at benytte sig af disse sider, og mange havde en super sjov stund ved at gamble med deres CSGO skins. Problemet opstod dog hurtigt, da små børn sad og spillede med, så der gik ikke lang tid, før Valve (udviklerne af Steam) forsøgte at lukke ned for disse sider. I dag kan der heller ikke spilles på CSGO gambling sider i Danmark, som Spillemyndigheden har lukket ned for.

Fremtiden for både CSGO jackpot og de andre gambling spil, ser derfor ret mørk og lukket ud. Der findes stadig nogle reelle sider på nettet, som os danskere også kan spille på, men populariteten er faldet markant, og siderne er lukket på stribevis. I dag er det derfor langt mere populært at bette på CSGO kampe. Risikoen er ikke nær så stor, hvis man sørger for at lave sit forarbejde godt, når der skal bettes på et væddemål. Det er også lovligt her i Danmark, og der er rigtig mange sider at bette på. Dog er det ikke skins, der bettes om, men i stedet kolde kontanter. Det er selvfølgelig helt op til den enkelte om, hvad der foretrækkes at spille med, men i og med at CSGO gambling er lukket ned i Danmark, så vil vi anbefale noget godt gammeldags betting for penge.

CSGO vokser sig i den grad større, og i den forbindelse er der nemlig også dukket rigtig mange CSGO betting sider op på nettet. Så har du lyst til at bette på de mange fede turneringer, så tjek endelig vores liste ud over de anbefalede sider. Vil du hellere bette med CSGO skins, så hold øje her hos os, da vi forsøger så vidt muligt at komme med de bedste CSGO gambling sider, hvor du også kan spille jackpot.

Lukket for kommentarer.