CSGO trade

Måske har du før hørt om nogle, der har lavet en masse gode penge ved at trade skins i CSGO. Det er nemlig en meget populær metode, som mange spillere benytter sig af. CSGO trade kan sammenlignes lidt som et aktiemarked, hvor spillerne køber for lave penge og sælger for et højere beløb. Nogle bytter også deres skins med andre, og kan faktisk lave nogle fornuftige salg på denne måde. Her i denne guide vil du få mere viden om, hvad CSGO skins egentlig er for noget, og hvad CSGO trading går ud på.

Værd at vide om CSGO skins

Når du spiller CSGO, så vil der altid være de samme våben at spille med. Men de kan alligevel gøres unikke og flotte med de såkaldte skins. Der findes ufatteligt mange skins til dine våben, og du kan også få fingrene i nye handsker og nye knive til din samling.

Skins er et slags omslag til dit våben, der giver et anderledes og mere fedt udtryk. Der er absolut ingen fordel i selve spillet ved at eje nogle skins. Det er udelukkende et visuelt udtryk, som er med til at føle sig bare lidt sejere i spillet.

Mange spillere kan godt lide den form for “status”, der hører med ved at eje et unikt og flot skin til sit våben. Vi er jo også nogle visuelle væsner, os mennesker, så et superfedt skin til sit våben, er ofte et must for mange CSGO spillere, som slet ikke har noget imod at købe sig frem til de flotte skins.

Sådan får du fat i skins til dine våben

Der er nogle forskellige måder at få fat i skins på. Nogle måder koster penge, men det er også muligt at få fingrene i dem helt gratis.

Tilfældige drops efter et spil

Nogle gange når du spiller, så vil der være nogle tilfældige drops efter kampen. Det er her du kan være heldig at få et skin, knive eller handsker, og i visse tilfælde vil der også droppe en kasse. Denne kasse skal så åbnes med en særlig nøgle. I kassen kan du finde nogle lidt mere sjældne skins, end dem der bare dropper tilfældigt til dig. Så hvis du spiller rigtig meget CSGO, så fortsæt endelig, hvis du vil have fingrene i nogle gratis skins.

Køb fra markedet

En anden måde, er ved at kaste lidt penge efter det. Valve, som har udviklet Steam, har en markedsplads. Herinde kan du købe de forskellige skins og kasser, hvor du også kan holde øje med værdien af dem.

Trade skins med andre spillere

En tredje metode er at bytte dine skins med andre. Hvis du har nogle venner på din Steamkonto, så kan I trade jeres skins. Du kan også finde en masse grupper rundt omkring online, hvor det er muligt at lave et byt med hinanden, eller købe et skin direkte fra en anden spiller.

Trade-up kontrakt

Endnu en måde at få nogle skins på, er ved at lave en trade-up kontrakt. Denne måde bruges til at opgradere dine skins til et langt bedre skin. Her kan du nemlig tage 10 af dine eksisterende CSGO skins, sælge dem til en højere pris og modtage 1 bedre skin.

Hvad er CSGO trade?

Hvis du vil i gang med at tjene nogle penge på CSGO, så ville CSGO trade måske være noget for dig. Der mange der gør det, og flere har vist sig, at de kan tjene en god portion penge ved det.

CSGO skin trade kan bedst forklares ved at sammenligne det med et aktiemarked. Du kan nemlig købe nogle skins, hvor der kan holdes øje med værdien, og så sælge dem igen til en højere pris. Det kræver dog et rimelig skarpt øje og en god forstand på de forskellige skins for at lave profit, men det kan sagtens lade sig gøre.

Du kan enten tjene penge på det ved at købe nogle skins direkte fra markedet, eller foretage et byt med andre spillere. Måske er du heldig, at en spiller ikke ved at dit skin har en lavere værdi end deres, og de så er villige til at bytte. Sælger du så dit skin derefter, så har du lavet et profit. Så der er virkelig ikke så meget i det, men det kræver alligevel en del arbejde at sætte sig ind i. I det lange løb, kan du tjene alt fra nogle småpenge i ugen til nogle ret fornuftige beløb i måneden. Så hvis du har lysten til at gå i gang, så kig med i næste afsnit.

CSGO trade skins: Sådan kommer du i gang

Inden du går i gang med at trade skins i CSGO, så skal du først og fremmest have en form for investering. Når du har besluttet dig for, hvor mange penge du vil investere, og det er nogle penge, du kan undvære, hvis tingene går galt, så kan du komme i gang.

Sørg for at holde et skarpt øje med udvalget af skins.

Igennem en længere periode kan du prøve at kigge på skin priserne, og holde øje med om prisen muligvis kan blive lavere. Jo længere du har holdt øje med markedet, jo bedre indblik har du i det hele. Du vil hurtigt lære, hvornår det ville være bedst at foretage et køb.

Når du vurderer at prisen er i bund på et særligt CSGO skin, så lav et køb. Selvfølgelig er der en risiko for, at skinnet alligevel vil falde yderligere i pris, men har du holdt øje længe, så er der alligevel en reel chance for, at prisen vil stige igen efter dit køb. Det handler bare om at være tålmodig til at sælge på det rette tidspunkt. Start med små investeringer i starten, så du ikke føler, at det er alt for risikabelt for dig. Efterhånden som du er godt inde i det hele, kan du jo prøve at foretage nogle større køb.

Der kan benyttes bots og plugins

Det kan virkelig være tidskrævende at holde øje med markedet hele tiden, og vide hvornår det er bedst at foretage et køb eller salg. Der findes faktisk nogle særlige bots og plugins, som du frit kan hente ned.

Disse bots og plugins vil så holde øje med markedet for dig. De analyserer markedet, og kan hurtigt og nemt give et indblik i, hvornår det er bedst at trade skins. Det er dog desværre imod Steams regler at benytte sig af dem, så det er også en stor risiko. I værste fald kan Steam opdage det, og din konto vil blive banned. Vi anbefaler derfor, at du ikke benytter dig af dem, men i stedet holder øje selv.

Tjen penge på våben drops

Hvis du ikke har mod på at lave en investering først, så er der også en anden og mindre risikabel metode. I stedet for at købe skins fra din egen lomme og risikere et tab, så kan du også bare spille en masse CSGO.

Efter nogle kampe vil der nogle gange være nogle tilfældige drops. Her kan du vinde skins til våben eller nogle kasser helt gratis. Dog vil disse skins ikke være nogle særligt unikke skins, og heller ikke have de højeste værdier at sælge for igen. Du kan måske tjene nogle småpenge på det, så hvis du går efter de helt store penge, så er det bedre at benytte sig af den første metode. 

Nogle gange vil der også være nogle særlige community servere, som du kan være med i. Her kan du bare lade runderne køre ud, indtil der kommer nogle drops af skins. Som sagt før, så er det ikke de helt store penge at tjene her. Typisk vil værdien af disse drops være mellem 0.05$ – 0.12$. I visse tilfælde vil der også droppe nogle kasser, der har lidt højere værdi. I løbet af en uge kan du, hvis du er heldig, godt komme op og tjene omkring 20$.

Identificer din køber

Inden et salg, så prøv at tænk over, hvem dine købere kunne blive. Nogle købere går nemlig efter at købe nogle ret unikke skins, som de gerne vil betale en god pris for. Så vil du udelukkende gå efter de mere sjældne skins, eller kan det overhovedet betale sig?

I stedet kan du også holde øje med, hvilke skins der faktisk bliver solgt mest af. Det kan være super svært at finde de unikke skins, og heller ikke altid tiden værd. Prøv at finde de mere normale skins, og find din målgruppe af købere.

Lær om de forskellige sjældenheder af CSGO skins

Når du køber skins, så du vil se, at de har nogle forskellige farver. Det er nemlig graden af, hvor sjældent et skin er. Lad os kigge nærmere på de forskellige grader:

  • Hvid – Consumer grade
  • Lyseblå – Industrial grade
  • Mørkeblå – Mil-spec
  • Lilla – Restricted
  • Pink – Classified (Legendary)
  • Rød – Covert
  • Guld – Exceedingly Rare
  • Lys orange – Contraband

Det er værd at sætte sig lidt mere ind i, hvad der gør disse skins bedre end andre. Hvis du vil til at trade skins, så prøv at undersøge markedet nøje. Find ud af hvad der hitter mest, hvad der sælges flest af, og hvor stor en efterspørgsel der er. Vil du gerne tjene penge udelukkende på drops, så vil det kun være fra Consumer grade til Classified, der kan droppe i et spil. De andre kan du være heldig at låse op fra de forskellige kasser (cases).

Det er nemlig sådan, at hvis du får en kasse efter et spil med nogle nye skins i, så vil den generelt have mere værdi end de andre drops. Værdien af kasserne er noget som andre brugere vurderer. Valve, er udviklerne af CSGO, og løbende vil de frigive nogle helt nye kasser til spillerne. Selve kasserne er blevet skabt af Counterstrike communitiet, og placerer dem ude i “værkstedet”. Herude er det så op til de andre brugere at vurdere, hvor godt hvert et skin er. Så hvis et skin har fået nogle rigtig gode vurderinger fra andre brugere, så vil Valve-udviklerne tage det med i deres betragtning og evt. lægge dem i de næste kasser.

CSGO trade Danmark

Nu hvor du ved en del mere om CSGO trade, så kunne det være, at du har mod på at starte. Der findes rigtig mange forskellige grupper på nettet, hvor meget af det står på engelsk. Vil du hellere have din målgruppe skal være her i Danmark, så er det slet ikke umuligt at komme i gang med det.

Hvis du laver en hurtig google-søgning efter “CSGO trade Danmark”, så kan du hurtigt finde nogle grupper den vej igennem. Her vil du støde på danske grupper med danske medlemmer, hvor der ofte vil komme opslag op med trading af skins. Prøv evt. at se grupperne an i noget tid, og se hvad medlemmerne ofte vil smide op af opslag. Det kan være alt lige fra salg af forskellige skins, knive og handsker, til bytte af skins med hinanden.

Start i dag med at tjene penge på CSGO

Nu har vi gennemgået en guide om CSGO trade, og håber du har fået noget mere viden inden for feltet. Det er bestemt muligt at kunne tjene penge på at trade skins i CSGO. Det kræver bare at du har lysten til det, og tiden til at sætte dig mere ind i markedet og de forskellige skins. Så hvis du sørger for sætte dig mere ind i markedet og efterspørgslen på de forskellige skins, så er du allerede godt på vej.

Hvad end du har lyst til at lave en investering og gå den vej med at købe og sælge skins, eller om du vil forsøge at opnå profit med de forskellige drops, så er det bestemt muligt. Husk dog på, at det ikke er risikofrit, og vi anbefaler derfor, at du også tilmelder dig til de forskellige CSGO trade communities. Dem kan du finde både her i Danmark, men også fra andre lande. Der vil du se mange, som har gjort det i årevis, og som du helt sikkert kan lære en del af. 

Sørg i hvert fald for at starte i det små, og byg dig videre op hen ad vejen. På et tidspunkt vil du føle at du har nok viden til at investere i mere, og så kan du også tjene endnu mere! Har du lyst til at vide andre måder, som du kan tjene penge på med CSGO, så prøv at tjekke vores andre guides ud. Her beskriver vi også, hvordan du kan komme langt med CSGO betting, CSGO gambling og andre spændende metoder. Det står i hvert fald klart, at der er gode penge at tjene i CSGO, selvom du nok ikke lige er en professionel spiller.

Lukket for kommentarer.