Esport I fremgang

CS GO er blevet en kæmpe sport eller esport som vi kalder det. I Danmark er det blevet stort i sær grundet den store dækning af sporten på TV2 Zulu hvor Astralis har en stor del af æren for det efter som de har været på toppen af CS GO verdensranglisten og de har vundet nærmest alt der kan vindes. 

CS GO betting, hvad skal man tænke over?

Når man vælger at spille på esport og generelt esport, så skal man være kendt med sporten maps, spillere hold og strategier fra diverse hold. Der skal være en sund fornuft fra din når du spiller på esport og derfor kan det være en god idé at se en masse kampe, spille maps som de spiller og selvfølgelig sørge for at kende til hvordan man spiller på esport.

Vil du gerne til at spille på esport og ikke har den store viden, så vil jeg anbefale at du læser en masse ang. diverse spil, altid sæt dig ind i 1 af gangen. Følg spillerne rundt på twitter, instagram og evt twitch. 

Når du vælger at satse penge på betting, så skal du have styr på at du får lavet regnskab, især hvis du begynder at spille på flere forskellige esportsgrene, og hvis du begynder at spille på flere forskellige spil som fx handicap, specifik spiller laver over eller under antal kills. Så gør et regnskab at du kan holde styr på hvor du vinder penge og hvor du taber penge. Det gør at du finder frem til hvor det er bedst at ligge din fokus. Betting handler jo om at tjene penge og ikke bare at have det sjovt.

Mangler du nogle værktøjer til at vurdere dine bets, så kan du bruge en betvalue beregner eller du kan bruge en surebet beregner hvis du sidder med et bet hvor 2 bookmakere er uenige. Værktøjer hjælper dig dog ikke til din viden omkring et pågældende spil. Det giver dig blot en indikator om spillets value. 

Esport bliver større

Dækningen som jeg skrev tidligere er blevet markant større, det kan du også se rundt hos bookmakerne udvalget af kampe og spilmuligheder bliver større og større, måned for måned. 

I en branche hvor det er teknologisk, der kommer ændringer i spilende når der kommer opdateringer og når professionelle esportsudøvere spiller så meget som de gør, så kan det altså ramme en spiller hvis der bliver lavet ændringer i en opdatering. Sådan noget skal man også holde øje med.

Bogmærk Permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *